Köszönetnyilvánítások

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁSOKKedves Ildikó!

 

Tavaly jártunk Hozzád Tibivel grafo-motoros fejlesztésre, most elsős. 

Hála a tavalyi hatékony fejlesztésnek, egész rendezett már az írásképe, a tanulás többi része is nagyon jól megy neki 

(Matekból 100%-os felmérőt ír, folyékonyan olvas). Nagyon elégedettek vagyunk a Tibinél elért eredménnyel. J


Köszönettel:

Visnyeiné Salamon Ildikó


Kedves Ildikó!

Nem tudom, hogyan csinálja, de fiam /aki eddig ceruzát, krétát, lapot látni sem akart/, kezd önállóan rajzolni. Végre az óvodai faliújságon is láthatom a munkáit. Megszerette az alkotást. Már nem fél, hogy kinevetik. Elhiszi, hogy képes arra, amire a többi gyerek. Javult az önbizalma és ezt magának köszönhetjük. Elengedik iskolába is, mert emiatt ez is kérdéses volt.

Üdvözlettel: Szabóné Kende Judit                                                                                      


 Drága Tanárnő!

Nagyfiam iskolaváltása miatt sokat aggódtam, hiszen 8. osztályig megszokták tanárai, hogy ennyire csúnyán ír. Féltem, hogy egy új iskolában mi lesz vele? Tudom, hogy az olvashatatlan írás miatt a tartalom értékelése is alacsonyabb. Pedig a fiam nem buta. Hála magának, az eltelt idő alatt rendezettebb, egyéni, de olvashatóbb írást produkál Kolos és a felvételin sem okozott nehézséget az írásbeli munkája. Most a középiskola első félévének vége elé már nemcsak én, de bárki megérti mit ír. Összeszedettebb és közérthetőbb nemcsak az írásban, de társas kapcsolataiban is.

Örülök, hogy rátalálta és hálás vagyok a segítségért!

        Szeretettel: Rádai Jánosné                                                                        

              Szolnok, 


 Tisztelt Hölgyem!

Gratulálok a munkájához! Csodát tett a fiammal!

Már azon is meglepődtem, milyen szívesen jár Önhöz tanulni hetente. Arra azonban nem gondoltam, hogy majd egy év alatt ennyit javul írásának olvashatósága. Ezen kívül elmondhatom, hogy jobb a feladatokhoz való hozzáállása is. Felelősséget vállal a dolgaiért, tetteiért. Ez remek!

Őszinte elismerésem a szakértelméért és odaadó munkájáért.

Tisztelette: Dr Soós Lajos Géza                     


 

 Kedves Grafológus Asszony!

Nagycsoportos fiam edig nem rajzolt, ezért kétséges volt a beiskolázása. Köszönöm, hogy néhány hónap alatt behozta lemaradását és ősszel iskolába mehet a barátaival. Fiamat egyedül nevelem, sokat dolgozom. Én ehez nem értek, hogyan segítsem őtet. Köszönöm szakértő munkáját.

Kezeit csókolom: Juhász AndrásKedves Ildikó!

Olyan jó látni, hogy Zolikám írása mennyit javult. Már nincs - a tanár által - pirossal áthúzott oldal a füzetében, megszűntek a felszólítások a lap alján, sőt csillagot, kis biztatást, apró dicséreteket találok a helyükön. Zoli sokkal szívesebben jár iskolába és több barátja is van. Örülök, hogy Rád találtunk.

Szeretettel üdvözöl: Kissné Dombi Katalin és Kiss Zolika
Kedves Ildikó!

Örömmel üzenem, hogy Dani igen jól teljesít az iskolában és a füzetei is olvashatóak. Nem gondoltam volna, hogy az én enyhén fogyatékos gyermekem valaha is fog tudni rajzolni, nemhogy írni.

Köszönjük a segítséget, kitartó biztatást és szeretetet: Tőke Dávid és Danika
Kedves Ildikó!

A héten megint eszembe jutottál, mert Levi írásán nagyon meglátszik fejlesztő munkád eredménye.
Majd elolvadtam a gyönyörűségtől, amikor megláttam a geometriai füzetet, amit most kezdtek el írni. Szép formás betűk és a sima lapon egyenes sorok, nem pedig lefelé csúszó mondatok. Köszönet, mert ez a te türelmes hozzáértő munkádat dicséri.

Jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Üdv: Irén és Levi
Kedves Asszonyom!

Köszönettel látom, hogy tizenéves nagy fiam olvashatatlan írása hónapról hónapra olvashatóbb. Már azok a tanárok is észreveszik, akik nem tudják, hogy grafomotoros fejlesztésre jár. Igaz én rövidebb időre számítottam, de belátom megéri a rendszeres gyakorlás. Ábel sosem volt egyszerű gyerek, Önhöz mégis szívesen jár, jól érzi magát, ez pedig nagy szó, mert majdnem-felnőtt tiniként elég elutasító otthon. Nem csak a füzetei rendezettebbek, de kezd magára találni a világban.

Köszönjük segítő foglalkozásait. Gratulálunk eredményeihez.
Üdvözlettel: Kemény András és ÁbelKedves Ildikó!

Köszönjük a szeretetteljes személyes foglalkozásokat. Tudom, hogy Gabika - enyhe fogyatékosként - nem mehetett volna soha normál iskolába. A te kitartó játékos foglalkozásaid vezettek oda, hogy - sok türelem után- a helyi Pedagógiai Szakszolgálat és a Tanulási Képességvizsgáló Bizottság is egybehangzóan, elengedte normál első osztályba.
Most, túl az első féléven látom igazán, hogy jó közepes eredménnyel boldogul a normál képességgel született gyermekek között. Ezt neked köszönhetjük.

Tisztelettel és szeretettel üdvözlünk: Németh Gáborné Kati és családjaTisztelt Hölgyem!

Hálásan köszönöm gyermekem meglepő írásjavulását. Szkeptikus voltam, mert én sem írok szépen. Nem gondoltam, hogy lehet ezen javítani bármit is. Meghatározottnak gondoltam. Mivel Péter fiam középiskolába megy, és a jelenlegi iskolában már megszokták az írását, de egy magasabb szinten, ismeretlen helyen féltem hogyan fogják ezt tolerálni.

Köszönjük a szép eredményt, nyáron is vállaljuk a fejlesztést, mert igencsak hasznos.

Tisztelettel: Nánási család

Comments